Volledig scherm
© ANP Kippa

Leonie ter Braak over Wie is de Mol?: ‘Ik zat inderdaad in het buitenland’

SBS 6-presentatrice Leonie ter Braak (38) blijft haar lippen stijf op elkaar houden over een vermeende deelname aan het spannende spelletjesprogramma Wie is de Mol?. Ter Braak, die online onlangs van de radar verdween, zegt in het buitenland te zijn geweest ‘voor privézaken'.

Ter Braak kon vanavond in het entertainmentprogramma 6 Inside een voorzichtige glimlach niet onderdrukken. ,,Ik zat inderdaad in het buitenland. Het was geen vakantie, het ging om privézaken’’, antwoordde ze op de vraag van collega Albert Verlinde of ze te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. ,,Maar als dit een sollicitatie is om mee te doen, dan daar ga ik daar graag op in!’’

Het viel onze analist Jaap van Zessen eerder op dat Ter Braak één van de BN’ers is die pardoes van sociale media verdween. ,,Terwijl ze altijd heel fanatiek is. Zo twitterde ze veel tijdens de halve finale van het Songfestival, maar bleef het tijdens de finale- stil op haar Twitteraccount’’, aldus Van Zessen. 

Hoewel Wie is de Mol? pas in januari wordt uitgezonden, zijn de opnames in volle gang. Traditiegetrouw vinden ze van half mei tot half juni plaats op een geheime locatie in het buitenland. 

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.