Lilia (13) imponeert The Voice Kids-coaches met gouden keeltje

videoHet was vanavond de 13-jarige Lilia die de coaches van The Voice Kids versteld deed staan met haar stem. Ze deed twee jaar geleden ook al mee aan de talentenjacht, maar had toen naar eigen zeggen nog niet genoeg laten zien. En dus trok ze vanavond alles uit de kast met het lied I’ll never love again uit de succesvolle film A Star is Born. ,,Gadverdamme, wat goed”, reageerde Miss Montreal.

 1. Ruim 1,6 miljoen kijkers zien Ali B The Voice Kids-kandidaat Sam hart onder de riem steken
  Update

  Ruim 1,6 miljoen kijkers zien Ali B The Voice Kids-kandidaat Sam hart onder de riem steken

  In de eerste aflevering van het tiende seizoen van The Voice Kids lieten veel jonge talenten hun zangkunsten zien aan Sanne Hans, Ilse DeLange, Ali B en nieuwe coach Snelle. Vooral één auditie zorgde voor veel reacties bij de kijker, namelijk die van Sam (12) die zijn zenuwen helaas niet onder controle kon krijgen. De aftrap van de nieuwe reeks was gisteravond goed voor 1.623.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
 2. Bijna 1,7 miljoen kijkers zien brutale Jenai (10) van Even tot hier indruk maken bij The Voice Kids
  update

  Bijna 1,7 miljoen kijkers zien brutale Jenai (10) van Even tot hier indruk maken bij The Voice Kids

  De 10-jarige Jenai, die harten veroverde als brutale aangever in Even tot hier, dook gisteravond op bij The Voice Kids. Daar maakte ze niet alleen indruk met haar stem en positieve uitstraling, maar ook met haar moves. Ilse DeLange wil zelfs bij haar in de leer. ,,Er ontplofte een bom aan energie en positiviteit.’’ De aflevering wist bijna 1,7 miljoen kijkers te boeien, blijkt uit cijfers van STichting Kijkonderzoek.