Meghan en prins Harry.
Volledig scherm
Meghan en prins Harry. © Brunopress

Lilibet is ‘liefdevol eerbetoon’ aan queen Elizabeth, maar dat vindt niet iedereen

UpdateEen ‘liefdevolle verwijzing’ naar de Queen, zo noemen Britse media de naam van de pasgeboren dochter van prins Harry en Meghan. Toch zijn enkele opiniemakers kritisch. De geboorte van Lilibet Diana, roepnaam Lili, werd gisteravond bekendgemaakt.

 1. Harry en Meghan ouders geworden van dochtertje Lilibet, koningin Elizabeth ‘erg blij’
  Update

  Harry en Meghan ouders geworden van dochtertje Lilibet, koningin Elizabeth ‘erg blij’

  De Britse prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) hebben de geboorte van hun dochter bekendgemaakt. Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor is vrijdag geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Ze woog bij de geboorte iets meer dan zeven pond. Moeder en kind maken het na de bevalling goed en ‘beginnen thuis te wennen’, meldt het stel in een verklaring. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van het kind.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.