Volledig scherm
Linda de Mol vindt zichzelf een kluns. © BRUNO PRESS

Linda de Mol blijkt ‘onhandige megakluns’

In tegenstelling tot veel vrouwen lukt het tv-grootheid Linda de Mol maar niet om twee dingen tegelijk te doen. De Mol is zelfs zó onhandig dat ze zichzelf omschrijft als ‘een onhandige megakluns’ die regelmatig in ongemakkelijke situaties verzeild raakt.

Linda’s kinderen Julian (22) en Noa (19) weten inmiddels hoe ze met hun onbeholpen moeder moeten omgaan, maar de 54-jarige presentatrice zelf schaamt zich af en toe rot. Zo gebeurde het een aantal maanden geleden dat ze zich in haar zilverkleurige feestoutfit en geföhnde coupe voor het Goed Geld Gala bij het verkeerde theater liet afzetten.

,,Ik moest naar Carré en stond bij DeLaMar. Taxi gebeld, als een idioot naar Carré gescheurd, waar ik te laat was voor het walkingdinner, nog net op tijd de zaal in kon schieten met mijn Coupe Wind en me vervolgens twee uur diep heb zitten schamen voor mijn maag die harde protestgeluiden liet horen’', beschrijft ze het voorval in haar nieuwe column in haar eigen maandblad LINDA.

Ook trekt De Mol zakjes mosterd open die ze vervolgens op haar nieuwe suède tas spuit. ,,Ik heb al eens een borstel én kauwgum uit mijn haar moeten knippen. Vlieg nooit meer in witte kleding sinds ik een complete noedelsoep over mezelf gooide’', vertelt ze ook. En: ,,Ik heb zelfs een keer op de meest afgrijselijk lelijke berensloffen in een nachthemdje bij de heg staan gillen naar de buren omdat de voordeur achter me dichtsloeg toen ik een vuilniszak buiten wilde zetten.’'

‘Miss Chaos’, die de ene ‘clumsy aanval’ na de ander heeft, zweert dan ook bij de hulp van haar manager Xenia Kasper, die al ruim 25 jaar haar woordvoerster is. ,,Mijn Duitse manager die alles zo lekker gründlich voor me regelt.’’