Lindsay Lohan
Volledig scherm
Lindsay Lohan © ANP Kippa

Lindsay Lohan verloofd met vriend

Lindsay Lohan gaat trouwen. De Amerikaanse actrice is door haar vriend Bader Shammas, met wie ze zo’n twee jaar samen is, ten huwelijk gevraagd.

 1. Lindsay Lohan werkt aan comeback: ‘Ik wil mijn oude leven terug’

  Lindsay Lohan werkt aan comeback: ‘Ik wil mijn oude leven terug’

  De laatste jaren was het nogal stil rond Lindsay Lohan (33). Ze had weliswaar haar eigen club in Griekenland, een bijbehorende realityreeks op MTV (Lindsay Lohan’s Beach Club) en ze was jurylid in het Australische tv-programma The Masked Singer. Maar een (film)carrière zoals in haar hoogtijdagen, dat zat er niet meer in. Toch is Lindsay vastbesloten om daar verandering in te brengen, vertelde ze in de Nieuwjaarsshow op CNN.
 2. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.