Prinses Beatrix en prinses Mabel, met in hun digitale midden David Fernandez Rivas, winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs 2021.
Volledig scherm
Prinses Beatrix en prinses Mabel, met in hun digitale midden David Fernandez Rivas, winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs 2021. © Brunopress

Mabel en dochter blij met winnaar Prins Friso Ingenieursprijs, Beatrix kijkt trots toe

Als koningin moest ze niets hebben van computers en moderne communicatiemiddelen, maar als 83-jarige checkte prinses Beatrix vanmiddag digitaal in voor de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs, vernoemd naar haar in 2013 overleden zoon. Eén van diens dochters is volgens haar moeder erg blij met de winnaar.

  1. Wijk Soestdijk smeekt drie prinsessen: ‘Hou woningbouw op uw grond tegen’
    PREMIUM

    Wijk Soestdijk smeekt drie prinsessen: ‘Hou woningbouw op uw grond tegen’

    Prinses Beatrix krijgt een dezer dagen een dik pakket met een petitie die zo’n 250 keer ondertekend is uit Soest op haar kasteel in Lage Vuursche. Prinses Margriet krijgt ze ook op paleis Het Loo bezorgd. En prinses Irene krijgt ze per mail. Allemaal van boze bewoners van de wijk Soestdijk, die hopen dat de hoogheden de bouw van huizen willen tegenhouden. Die moeten namelijk op grond van de prinsessen komen.