Madonna kampt met fysieke problemen, waardoor ze zondag een concert in Miami moest cancelen.
Volledig scherm
Madonna kampt met fysieke problemen, waardoor ze zondag een concert in Miami moest cancelen. © EPA

Madonna huilde van pijn tijdens laatste concert

Queen of PopMadonna vindt het vreselijk dat ze het laatste concert van haar Amerikaanse deel van de Madame X-tournee afgelopen zondag moest afzeggen. De Queen of Pop laat op Instagram weten dat ze tijdens haar optreden de avond ervoor in Miami heeft gehuild vanwege de ‘onbeschrijfelijke pijn’ die haar blessures veroorzaakten.

Alhoewel ze niet vertelt waar ze precies last van heeft, cancelde Madonna eerder dit jaar al concerten wegens problemen met haar knie. De 61-jarige zangeres laat weten dat ze erkent dat de pijn een waarschuwing van haar lichaam is, maar zegt toch haar excuses aan te bieden aan de fans die het concert gemist hebben.

,,Ik zie mezelf als een vechter. Ik geef nooit toe, ik geef nooit op. Maar deze keer moet ik naar mijn lichaam luisteren’’, aldus de Material Girl. ,,Ik heb me nooit eerder door een blessure laten tegenhouden op te treden, maar deze keer moet ik accepteren dat ik me er niet voor hoef te schamen dat ik menselijk ben en de handrem erop moet. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie begrip, liefde en steun.’’

In januari komt Madonna naar Europa met haar Madame X-tournee. Op 12 januari begint ze een serie shows in Lissabon, daarna is ze tot maart nog te zien en te horen in Londen en Parijs.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.