Chantal Huf in Married at First Sight
Volledig scherm
Chantal Huf in Married at First Sight © Vitaya

MAFS-Chantal en Aron bevestigen relatie met foto: ‘Mijn grote liefde’

De vonken tussen Married At First Sight-kandidaten Chantal Huf en Aron van ’t Hul zijn overgeslagen. Eerder ging het gerucht al dat de twee elkaar hadden gevonden, maar vandaag bevestigt Chantal, die de bijnaam ‘wenkie’ kreeg, dat er inderdaad sprake is van een relatie. ‘Met mijn grote liefde’, schrijft ze bij een foto samen met Aron.

 1. Topmodel Gisele Bündchen springt in de bres voor Doutzen Kroes na vaccinkritiek

  Topmodel Gisele Bündchen springt in de bres voor Doutzen Kroes na vaccinkri­tiek

  Gisele Bündchen, een van de best betaalde modellen ter wereld, is in de bres gesprongen voor Doutzen Kroes nadat ze flink wat kritiek kreeg vanwege het weigeren van een coronavaccinatie. Haar oud-collega bij het lingeriemerk Victoria’s Secret reageert in de comments van het bericht van Doutzen op Instagram. ‘Ik kan niet geloven hoeveel haat er over haar wordt uitgestrooid, omdat ze haar gevoelens uit.’
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.