Van links naar rechts:: Steven Van Zandt als Silvio Dante, James Gandolfini als Tony Soprano en Tony Sirico als Paulie Walnuts in The Sopranos.
Volledig scherm
Van links naar rechts:: Steven Van Zandt als Silvio Dante, James Gandolfini als Tony Soprano en Tony Sirico als Paulie Walnuts in The Sopranos. © Getty Images

Maker The Sopranos in gesprek over vervolgfilm of -serie

David Chase, de bedenker van The Sopranos, is in gesprek met HBO Max over een mogelijk nieuw deel van de iconische tv-serie. Net als de recent uitgebrachte Sopranos-film The Many Saints of Newark zou het nieuwe deel zich afspelen voorafgaand aan de gebeurtenissen in de serie die tussen 1999 en 2007 te zien was bij HBO.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    3

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?