Mariah Carey
Volledig scherm
Mariah Carey © EPA

Mariah Carey: Ellen dwong mij om zwangerschap te onthullen

Ook Mariah Carey heeft zich uitgelaten over de uitlatingen rondom presentatrice Ellen DeGeneres. De zangeres vertelt aan Vulture Magazine dat ze praktisch gedwongen werd om in The Ellen Show te onthullen dat ze zwanger was.

 1. Ellen DeGeneres komt werknemers tegemoet met versoepelde regeling

  Ellen DeGeneres komt werknemers tegemoet met versoepel­de regeling

  In navolging van de negatieve berichten die Ellen DeGeneres de afgelopen weken ten deel vielen, doet de presentatrice er nu alles aan om haar werknemers gelukkig te maken. Nadat er eerder drie producenten werden ontslagen, die een groot aandeel zouden hebben gehad aan de negatieve en ongezonde sfeer op de werkvloer, stelt Ellen nu ook een nieuwe regeling voor haar personeel in, waarbij de werknemers meer vrijheid hebben. Dit meldt Page Six.
 2. TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in Friends en het internet ontploft

  TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in Friends en het internet ontploft

  Ben je een grote Friends-fan en heb je alle 236 afleveringen wel 10 keer bekeken? Dan raden we je aan om niet verder te lezen, want dit artikel zou je hele Friends-beleving weleens voorgoed kunnen veranderen. Een TikTokker ontdekte namelijk dat het personage Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston) een opvallende tic heeft. Hij maakte er een compilatie van en inderdaad: als je het gehoord hebt, is het onmogelijk het niet meer te horen.
 1. Doden en gewonden bij nieuwe protesten in Myanmar
  Play

  Doden en gewonden bij nieuwe protesten in Myanmar

 2. Laren steekt horeca hart onder de riem: politie grijpt in
  Play

  Laren steekt horeca hart onder de riem: politie grijpt in