Volledig scherm
Maan © Brunopress

Marieke toont sportleed en Maans rokje is wel heel kort

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sinds Tim Douwsma vier maanden geleden vader werd, heeft hij nooit meer een Blue Monday.

Je hebt korte rokjes en extréém korte rokjes. Dit stukje stof om de heupen van Maan hoort bij de laatste categorie.

Alsof de zoektocht naar de Mol niet stressvol genoeg is, beleefde presentator Rik van de Westelaken vandaag ook nog een identiteitscrisis bij een openbaar toilet.

Fitnessende BN’ers zien er op Instagram altijd blij uit, maar in werkelijkheid is het vooral zweten en spierpijn krijgen. Dat bewijst het tweede kiekje van Marieke Elsinga wel (scroll naar rechts).

Sinds presentatrice Shelly Sterk door haar werkgever Talpa aan de kant is gezet, heeft ze volop tijd voor haar verbouwing. Daar wordt ze gelukkig enorm blij van.

Het lijkt erop dat actrice Abbey Hoes er vandaag zo goed uitziet dat zelfs haar spiegel bezweek onder haar aanblik.

Geen winter voor Geraldine Kemper, die geniet van het hangmatleven. 

Somber door Blue Monday? Jim Bakkum weet daar wel wat op...

André Hazes kuste dit weekend zijn nieuwe liefde Bridget Maasland vol op haar mond op het podium van Vrienden van Amstel Live, toen ze hem een biertje kwam brengen tijdens zijn optreden.

Volledig scherm
© Instagram Stories

Jan Smit moet zijn Engels bijspijkeren nu hij in mei het Eurovisie Songfestival gaat presenteren. Hup, naar de nonnen in Vught dus.

Hoe zijn medepresentatoren Chantal Janzen en Edsilia Rombley zich voorbereiden is nog niet bekend, maar ze wensen Jan veel succes bij de nonnen.

Visagiste Xelly Cabau van Kasbergen (zus van) werkt hard om dit figuur dat ze had voor haar zwangerschap én heel veel gesnoep weer terug te krijgen.

Britt Dekker heeft zich met haar paard George, dat ze kreeg van John de Mol als tegenprestatie voor televisieklussen voor SBS, geplaatst voor de regiokampioenschappen volgende maand. Een stap dichterbij het NK Dressuur.

Kersverse tweelingmoeder Sanne Vogel is lekker op pad geweest met Loewy en Bella. De actrice moet fysiek nog herstellen van haar bevalling die uitdraaide op een keizersnede, vertelt ze.

Zelfs in de winkel van een tankstation voelt de herboren Gordon zich blij, opgelucht en bevrijd.

Maandagochtend of niet, Connie Witteman begint één en al glamoureus aan de nieuwe week.