Volledig scherm
© anp

Marieke woedend op de gemeente en Michael terug naar Spanje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dennis van der Geest heeft in een babyblauwe Chevrolet zijn nieuwe boodschappenkar gevonden.

Michael van der Plas haalt opgelucht adem nu hij na zes weken Nederland terug mag naar zijn feestcafé in Spanje. Begin vorige maand werd bekend dat de kinderen die hij met zijn ex Samantha (Barbie) kreeg voorlopig aan hem zijn toegewezen. Barbie verblijft in een afkickkliniek in Schotland. 

Presentatrice Leonie ter Braak heeft haar make-up de deur uitgedaan nu ze ontdekt heeft dat je ook blosjes krijgt van een intensieve work-out.

Marieke Elsinga heeft ruzie met de gemeente Amsterdam om een nog niet nader benoemde boete die de tv- en radiomaakster vandaag ontving. ,,Het heeft niks met een auto te maken'', aldus een balende Marieke.

Babynieuws! Jim Bakkum (31) en zijn echtgenote Bettina (39) worden voor de derde keer ouders. Het stel heeft al twee kinderen: zoontje Lux (5) en dochtertje Posy (3). Volgens Jim heeft zijn zwangere vrouw het tijdens de voorbije, 'zieke' hittegolf behoorlijk moeilijk gehad. ,,We kunnen het nauwelijks geloven, maar binnenkort mogen we voor de derde keer dit wonder ervaren'', jubelt Jim.

Presentatrice Geraldine Kemper blikt met veel genoegen terug op een oosters getinte party. En vraagt zich af wat haar volgers afgelopen weekend hebben uitgespookt.

Cabaretier Alex Klaasen en een groepje bekende vrienden, zoals actrice Anne-Marie Jung en acteur Rop Verheijen, hebben de complete voorraad van een restaurant in Amsterdam naar binnen gewerkt. ,,We hebben alles opgegeten wat ze nog hadden'', verzekert Alex. 

Jackie, het in maart vorig jaar geboren dochtertje van Nick en Kirsten Schilder, loopt nu al zó hard dat haar ouders haar kennelijk niet meer kunnen bijhouden. Het stel heeft ook nog zoon Julian en dochter Nikki.

De zussen Doutzen en Rens Kroes hadden tijdens een autoritje even tijd voor een selfie die vooral opvalt vanwege het flink uit de kluiten gewassen brilmontuur van Doutzen.

De Rotterdamse stylist Fred van Leer lag dit  weekend korte tijd in het ziekenhuis wegens een pijnlijke darmontsteking. Hij voelt zich al iets beter maar volgens eigen zeggen nog steeds 'joppig'. 

Prima ballerina en Dance Dance Dance-jurylid Igone de Jongh kreeg haar DDD-collega Timor Steffens zo ver om een stukje Michael Jackson te zingen en beatboxen. Geslaagd of niet?

André Hazes en zijn band waren vanmorgen druk met het opnemen van een nieuwe videoclip. 

Actrice Cynthia Abma heeft ontdekt dat het best fijn is om aan boord van een schip te slapen. 

Jeroen Kijk in de Vegte kreeg vanmorgen een feestelijke taart voor zijn neus, omdat hij op de kop af 10 jaar voice-over is van het dagelijkse programma RTL Boulevard.

Baby Fender - het zoontje van Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes -  vierde gisteren met een brede grijns dat hij exact twee maanden oud is.

Teun, het eerste kindje van actrice Marlijn Weerdenburg,  wordt morgen 1 jaar en mocht gisteren alvast proberen netjes een stuk taart naar binnen te werken.

Marga Bult moest op Bonaire in een bubbelbad en met een glas witte wijn bijkomen van de wedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Frankrijk dat met 2-1 werd gewonnen door de Fransen.

Nance Coolen begon vandaag haar 45ste verjaardag met het uitproberen van wat verjongende fotofiltertjes.

Altijd leuk als BN'ers hun ouders in het zonnetje zetten. Vandaag richt Wolter Kroes de schijnwerpers op zijn vader (links op de foto) die al 50 jaar duikinstructeur, duiker en wrakduiker is.

Actrice-presentatrice Kim-Lian van der Meij gunt haar volgers een blik op haar interieur waarin een portret van haar twee honden de hoofdrol speelt.

Carlo Boszhard en Nicolette Kluijver waren vanmorgen, voordat ze moesten opdraven bij Koffietijd, in een behoorlijk melige bui.

Trijntje Oosterhuis en harpiste Davinia Meijer hebben vandaag tevergeefs geprobeerd Davinia's harp op een Amsterdamse brug te tillen.

Radiomaakster Gwen van Poorten baalt dat haar strandvakantie in Rio de Janeiro (Brazilië) weer voorbij is.