Mattie en Marieke.
Volledig scherm
Mattie en Marieke. © Qmusic

Mattie & Marieke op de bouw afgebroken door coronavirus, dj's in quarantaine

Mattie Valk en Marieke Elsinga begonnen vandaag aan een week live uitzenden vanaf een bouwlocatie, voor de themaweek Mattie & Marieke op de bouw. Voorafgaand aan de actie was iedereen getest. Eerder vanavond bleek uit een nieuwe test dat iemand uit het team van de radiozender besmet is met het coronavirus. Om die reden wordt de themaweek helaas afgebroken. Mattie en Marieke én het volledige ochtendteam gaan in thuisquarantaine.

 1. Marion belt vanuit blijf-van-mijn-lijf huis naar Qmusic en wint 2500 euro: 'Kan wel janken’
  Play
  VIDEO

  Marion belt vanuit blijf-van-mijn-lijf huis naar Qmusic en wint 2500 euro: 'Kan wel janken’

  Een emotioneel moment vanmorgen in de radio-uitzending van Mattie en Marieke op Qmusic. Luisteraar Marion mocht een draai aan het Verjaardagsrad geven en kon 2500 euro en een tweepersoonsmatras winnen als het wiel op haar verjaardag zou vallen. Het geld was meer dan welkom; Marion zit naar eigen zeggen al ruim dertien maanden in een blijf-van-mijn-lijfhuis en het ziet er voorlopig niet naar uit dat ze daar weg kan. Toen het rad op 18 juni, haar geboortedag, bleef hangen, gilde ze het uit. ,,Niet te geloven”, snikte ze.
 2. Ruim 1 miljoen kijkers zien Bente uit Genemuiden indruk maken in The Voice Kids

  Ruim 1 miljoen kijkers zien Bente uit Genemuiden indruk maken in The Voice Kids

  Een spectaculaire afsluiting tijdens de battles in The Voice Kids gisteravond op RTL 4. Celia, Linn en Bente namen het tegen elkaar op en vertolkten het nummer Nothing Else Matters van Metallica. Bente van der Steeg uit Genemuiden zette echter een extra troef in om coach Sanne voor zich te winnen; haar viool. Die keuze wierp zijn vruchten af: de kijkers thuis, ruim 1,1 miljoen in totaal, reageerden idolaat op haar vioolspel en ook Sanne zwichtte voor Bentes muzikaliteit.
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  16 mei
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’