Maxime Meiland.
Volledig scherm
Maxime Meiland. © Brunopress

Maxime Meiland verwacht kindje met vriend Leroy

Realityster Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (29) verwachten samen een kindje.

 1. Twee mensen afgevoerd bij Dansmarathon, maar Talpa had ‘alles onder controle’
  update / video
  11

  Twee mensen afgevoerd bij Dansmara­thon, maar Talpa had ‘alles onder controle’

  De vijftig uur durende SBS 6-show De Dansmarathon, waarvan het laatste uur zaterdagavond 1 miljoen kijkers trok, heeft online behoorlijk wat kritiek gekregen. Toeschouwers uitten zorgen over de ogenschijnlijk oververmoeide deelnemers en vonden de situatie onverantwoord. Twee mensen moesten per brancard worden afgevoerd. SBS 6 zelf heeft zich op geen enkel moment zorgen gemaakt om hun veiligheid, laat Talpa weten.
 2. Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden
  video

  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

  De 42-jarige vader Patrick Visser uit Roermond heeft zijn laatste wens in vervulling zien gaan in een unieke aflevering van Hotter than my daughter. Tijdens de opnameperiode kreeg hij te horen dat hij terminale kanker had, maar voor zijn gezin liet hij de make-over tóch doorgaan. Kort daarna overleed Patrick, die een vrouw en vier kinderen achterlaat. ,,Wat er ook gebeurt, onze positiviteit zal niet kapotgaan.’’
 3. Kijkcijferrecord voor rouwende Meilandjes die ingeslapen hond Bommel opzetten

  Kijkcijfer­re­cord voor rouwende Meilandjes die ingeslapen hond Bommel opzetten

  Het verdriet van de familie Meiland was groot in de uitzending van hun realityshow gisteravond. Het gezin nam afscheid van hun 3-jarige hond Bommel, die kampte met heftige artrose en mede daardoor regelmatig mensen aanviel. Terwijl Bommel naar de hondenhemel ging, zong Erica nog een laatste liedje voor de viervoeter. Het leverde emotionele televisie op en bezorgde SBS 6 een nieuw record voor Chateau Meiland: maar liefst 1.689.000 kijkers zagen hoe Bommel werd ingeslapen.