Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Mediatycoon John de Mol verschuilt zich als een laffe hond achter zijn zoon

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

12 reacties

 • Yvonne Veld

  4 maanden geleden
  Dat Angela altijd meelift op de gunst of afgunst van anderen zegt misschien wel meer over haar dan over een ander. Ze lijkt wel een geboren pessimist of depressief iemand want positieve woorden hoor of lees ik zelden. Misschien moet deze zgn. "moraalridder" eens wat vaker in haar eigen spiegel kijken.
 • K van Venen

  4 maanden geleden
  Maar bij Beau aan tafel werd weer gezegd 'Nee maar Linda is zo'n lieve meid zij kan er niets doen'. Jazeker kon Linda wat doen, zij had toen alles al aan de grote klok moeten hangen. Zo stoer is ze ook in haar blad.
 • Johan Schut

  4 maanden geleden
  Nee, zoontje Johnny moet je serieus nemen. Of zijn we die aangifte van zware mishandeling van zijn ex van vorig jaar alweer vergeten. Als je nou toch ergens van moet kotsen.
 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  Het is allemaal één grote kliek en beschermen elkaar door dik en dun, de gezichten die je ziet bij RTL en/of SBS zie je weer terug bij de Postcode loterij en de Vrienden loterij, ze spelen elkaar allemaal het balletje toe en zorgen ervoor dat ze allemaal lekker royaal uit de ruif mee VRETEN, Allemaal !!!! ook die mensen die nu zo verbaasd reageren !!!!
 • Eduard N.

  4 maanden geleden
  Angela, je bent echt geweldig! Je slaat de spijker op zijn kop!! Zo is het en niet anders!!