In Zwammerdam speelt Jan geconcentreerd mee met de Jostiband (livestream), maar hij heeft ook tijd voor een geintje. Op tafel de koffers die over groepswoningen zijn verspreid.
Volledig scherm
PREMIUM
In Zwammerdam speelt Jan geconcentreerd mee met de Jostiband (livestream), maar hij heeft ook tijd voor een geintje. Op tafel de koffers die over groepswoningen zijn verspreid. © Merel Klijzing

Meespelen met de ‘wereldberoemde’ Jostiband? Dit is je kans! ‘Hopelijk doet Gerard Joling ook mee’

videoMuziek geeft een geluksgevoel, dat weten ze bij de Jostiband al 55 jaar. Fantastisch als naast deze muzikanten met verstandelijke beperking veel anderen dit ook ervaren, vinden ze bij Ipse de Bruggen. Dus lanceert de zorginstelling 1 juni muziekplatform ‘Jostiband voor iedereen’. Artiesten als Guus Meeuwis en Maan en neuropsycholoog Erik Scherder doen mee.

  1. Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

    Netflix verwijdert Fast and Furious 8 en 19 andere titels

    Deze week gaat Fast and Furious 8 van Netflix af. De streamingdienst verwijdert nog 19 andere titels, dus kijk snel of jouw favoriete film of serie ertussen staat. Na de explosieve verwijdering van bijna alle Fast and Furious-delen was de achtste film de enige in de reeks die je nog via Netflix kon kijken. En dat terwijl F9 bijna in de bioscoop verschijnt. Als je de laatste film voor die tijd wil zien, moet dat dus in de hoogste versnelling.