Met deze twee lachwekkende nominaties is het niet vol te houden dat dit de prijs van het publiek is

Angela Kijkt TVMet de bekendmaking van de genomineerden voor de Televizier-Ring moet het nominatiestelsel op de schop, vindt Angela de Jong.

7 reacties

 • A. Kooi

  4 maanden geleden
  Ach die ruzie met Derksen dat is allemaal spel.maar die televezierring dat is een grote nep show direct afschaffen.
 • Paul Gerritsen

  4 maanden geleden
  Wat ben jij rancuneus naar Johan Derksen. Misschien beter om het gewoon los te laten? Alles wat aandacht krijgt groeit. Verder ben ik het met je eens. De televizierring kan trouwens in het rijtje beste werkgever, beste internetwinkel enz enz.
 • Bert de Swart

  4 maanden geleden
  Televizierring!! Kijk al lang niet meer.
 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  J. Verboom, Wat is elite ?? We noemen deze mensen zo om dat het een groepje is wat zich zelf als elite ziet en elkaar overal de bal toe spelen !! Je moet opkijken en respect hebben voor mensen die zich zelf helemaal weg cijferen ten voordele van de ander !!! Vroeger kwam je dit soort mensen nog veel tegen in de zorg en bij hulpverleningsinstanties zoals Leger des Heils, Rode Kruis etc. Niet die zelf ingenomen kwallen van TV en Radio !!!!
 • J Verboom

  4 maanden geleden
  Dus laat de elite beslissen? Voor de rest volledig met je eens.
 1. Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belastingfraude

  Zo belandde Megan Desaever uit Temptation Island in enorme rel: politie onderzoekt belasting­frau­de

  Temptation Island-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door uitspraken die ze heeft gedaan in de Nederlandse YouTubeshow Allures. ,,Als je je belasting correct aangeeft, is de helft weg”, zei de 23-jarige Vlaamse, die actief is op het platform OnlyFans. Afgelopen vrijdag stond de politie daarom bij haar op de stoep en loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude.