Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © BRUNO PRESS

Miljuschka brengt ode aan haar vriend, Ronnie Flex shopt op damesafdeling

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Waar Jan Kooijman vandaag uithangt? ‘Goh, ik zou het niet weten!', reageren meerdere fans als grapje onder de foto.

We zien hem niet vaak, maar vandaag zet Miljuschka Witzenhausen haar vriend Philip in het zonnetje. 'Mijn steun en toeverlaat. Zijn liefde laat mij bloeien’, schrijft ze bij een kiekje waar ze samen op staan.

Is dit een bekentenis? Ronnie Flex is vandaag gaan shoppen bij Louis Vuitton, maar dan wél bij de damesafdeling. 

‘Strike a pose', schrijft Nicolette van Dam vandaag bij een selfie die ze deelt op Instagram. 

Janny Joling is gisteravond van de schrik bijgekomen tijdens een etentje met haar zoon Gerard en vriend Cor. De 90-jarige dame is vrijdag namelijk beroofd van haar sieraden door een man die zich voordeed als verwarmingsmonteur.

Leontine Borsato gaat gemotiveerd een nieuwe week in. De brunette poseert in een stijlvolle outfit voor de camera en wenst haar volgers een fijne maandag toe.

Doet ze even hoor! Roxeanne Hazes weet de bal in een keer door een smal gat te schieten. ‘Wooooow', roept ze zelf vol verbazing.

Jessie Jazz Vuijk is helemaal in haar nopjes met de nieuwe campagne van Hunkemöller. ‘Blij om onderdeel uit te maken van deze meidengroep!’

Liza Sips is gek op haar eigen zonnestraal: dochtertje Charlize. Romy Monteiro reageert ook onder het kiekje van het meisje: 'Echt ongelooflijk knap!’

Het maakt Chantal Janzen niet uit of het ochtend, middag of avond is: een snack gaat er altijd wel in. ‘Een kroketje a day, keeps the chagrijnige bek away', grapte ze vanmorgen.  

Tim Douwsma kan nu al niet wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen. ‘Waar blijven die mooie dagen?', schrijft hij bij een kiekje waarop hij met een surfbord poseert.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.