Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R).
Volledig scherm
Miss South Africa Zozibini Tunzi (C-L) werd in Miss Universe 2019 en gekroond door Miss Universe 2018 Catriona Gray (C-R). © EPA

Miss Universe-verkiezingen gaan door ondanks omikronmutant

De Miss Universe-verkiezing in Israël gaat gewoon door op 12 december, ondanks de nieuwe reisbeperkingen om de omrikonmutant van het coronavirus in bedwang te houden, meldde minister van Toerisme Yoel Razvozov vandaag. Het Red Sea resort in de badplaats Eilat is het middelpunt van deze internationale schoonheidswedstrijd.

  1. Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over nieuw programma: samen naar Amerika

    Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over nieuw programma: samen naar Amerika

    Johan Derksen (74) gaat mogelijk een reisprogramma maken voor SBS 6. ‘De Snor’ is door de leiding van Talpa gevraagd om samen met Raymond Mens een reeks te maken richting de Amerikaanse verkiezingen. ,,We hebben een voorstel gekregen om samen langs de Mississippi te gaan. Onderweg zou ik dan over muziek praten, de blues, country, bluegrass. Raymond zou het dan over de politiek hebben in die streek’’, bevestigt Derksen.
  2. Roger Waters verbijsterd om onderzoek Duitse politie: 'Concert is statement tegen fascisme’

    Roger Waters verbijs­terd om onderzoek Duitse politie: 'Concert is statement tegen fascisme’

    Roger Waters ontkent met klem dat hij heeft aangezet tot haat tijdens zijn veelbesproken concert in Berlijn. De Duitse politie is een onderzoek gestart omdat Waters op het podium kwam in een outfit dat leek op het uniform van een SS-officier. Het blijkt allemaal een misverstand, zegt Rogers in een verklaring. ,,De elementen die in twijfel zijn getrokken zijn heel duidelijk een statement tegen fascisme.”