Volledig scherm
Monica en Lars tijdens de première van de romcom Wat is dan Liefde © BRUNO PRESS

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Influencer Monica Geuze (24) en de drie jaar oudere voetballer Lars Veldwijk zijn niet langer samen. Monica laat via Instagram weten dat ze ‘een aantal mooie jaren’ met haar ex heeft gehad.

,,We hebben er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!’’, schrijft ze.

Love Island-presentatrice Monica en Lars kregen in december 2016 een relatie. Een paar maanden later gingen ze even uit elkaar. Reden was dat Veldwijk voor een voetbalclub in Noorwegen speelde en niet genoeg tijd in zijn liefdesleven kon stoppen. Dat het stel nu definitief uit elkaar is, heeft mogelijk te maken met Veldwijks contract bij Sparta dat volgende maand afloopt. Het gerucht gaat dat hij een aanbieding van een buitenlandse club zal krijgen en Monica liever in Nederland blijft.

De vlogster werd in juli vorig jaar moeder van dochter Zara-Lizzy. Veldwijk heeft een zoon, Mason, uit een eerdere relatie.

Een paar maanden geleden leek het er even op dat het stel zich had verloofd toen Monica een filmpje van een romantisch etentje deelde. Het bleek te gaan om een grap. Een week geleden liet de blonde YouTube-ster los dat ze met een nieuw project bezig is. Meer details wilde ze niet geven.