Monique Smit verwelkomt tweede kindje

Monique Smit is bevallen van een zoon. Het kleintje kwam gisteren ter wereld en heeft de naam Luca Liam gekregen.

Op Instagram deelde de Volendamse vandaag het blije nieuws. ,,Luca Liam", schreef Monique bij een foto van de baby. De zangeres maakte in januari bekend zwanger te zijn van een tweede kindje. Monique en haar vriend Martijn kregen in 2015 zoontje Noah.

De Volendamse zangeres genoot met volle teugen van haar zwangerschap, maar af en toe sloeg de paniek toe. Het 30-jarige zusje van Jan Smit twijfelde regelmatig of ze de verandering in haar leven wel aan kan. ,,Er spoken zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje? Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?” zei ze daar eerder over.

Volledig scherm
© BRUNO PRESS
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.