Mysterieuze Neptunus geeft ‘beste optreden ever’ in meest bekeken Masked Singer ooit

Ruim 2,1 miljoen mensen zagen gisteravond hoe vijf nieuwe karakters hun zangkunsten vertoonden in The Masked Singer. Nooit eerder keken zoveel mensen naar de RTL-show, die vorige week nog een record noteerde met 1,9 miljoen toeschouwers. De ogen waren vooral gericht op de mysterieuze Neptunus, die volgens Carlo Boszhard het ‘beste optreden ever’ gaf in de show.

 1. Nederlandse Sabrina Starke straalt tussen wereldsterren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’
  video

  Nederland­se Sabrina Starke straalt tussen wereldster­ren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’

  De Nederlandse zangeres Sabrina Starke (42) was vanochtend met stomheid geslagen toen bleek dat Cyndi Lauper haar heeft opgenomen in een nieuwe video. De Amerikaanse ster viert het 35-jarig jubileum van haar hit True colors met een mash-up, waarin te zien is hoe de ene na de andere wereldster het lied ooit coverde. Tussen Jennifer Lopez, Miley Cyrus en Phil Collins komt ook Sabrina voorbij.
 2. Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet missen!’
  SPOILER ALERT

  Eerste afvaller The Masked Singer bekend: ‘Kon niet missen!’

  Het tweede seizoen van The Masked Singer zorgde vanavond bij de kijker meteen voor een lawine aan suggesties in hun speurtocht naar welke BN’er er schuilgaat in welk kostuum. Het zangprogramma van RTL 4 was dan ook in no time trending topic op Twitter. Wie gaan er schuil achter de Kameleon, de Koning, de Vuurvogel, het Skelet, de Lama en al die andere karakters? En voor wie viel al in de eerste aflevering het doek?