Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Na de ‘heb je drie jaar lang echt alleen maar gezoend, Tom?’-vraag werd het zondag nóg ongemakkelijker

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

11 reacties

 • Zeegers

  2 maanden geleden
  Mijn hemel, het gaat ons als publiek toch totaal niets aan dat die vent jaren geleden een affaire heeft gehad. Dat is iets tussen hem, z'n vrouw en die andere vrouw. En wij hebben daar niets mee te maken.
 • henry van noort

  2 maanden geleden
  Zo makkelijk om iemand te kaken te zetten. 2 volwassen mensen. Laat ze het lekker uitzoeken. Maar nee hoor. De media smult hiervan. En maken het groter dan het is. Ga een willekeurig bedrijf / instantie etc binnen en hoort dezelfde verhalen. Kap met dit soort onzin.
 • Anne Marie Bonno

  2 maanden geleden
  Ook ik viel plotseling in het interview met Catherine. Kijk nooit naar Harry Mens. Geniet ervan hoe Catherine dingen benoemd en vlijmscherp is. En over Tom, hij kan huilen, smeken en woedend zijn. Hij is het voorbeeld van al die NOS arrogante kliek.
 • Mo Konink

  2 maanden geleden
  Wie geschoren wordt kan betere stilzitten. Ik moet steeds denken aan De Slimste Mens waarbij Janke Dekker de finale speelt met Erik van Looy. Erik die Tom een van de knapste mannen ooit vindt zegt “Jij gaat straks naar huis, naar Tom Egbers". Dus ook al verliest Janke, in zijn ogen heeft ze altijd gewonnen. Janke wist toen al lang dat het thuis toch wat anders lag...
 • D Spierings

  2 maanden geleden
  En zijn vrouw praat het nog goed ook en legt de schuld bij de andere dame's' in kwestie neer, want haar Tommie doet dit soort dingen niet...
 1. De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldschone bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’
  PREMIUM
  Oranje Franje

  De mode op de royal wedding onder de loep: ‘Beeldscho­ne bruid, maar Máxima sloeg de plank mis’

  Een royal wedding in Jordanië, dus de couturejurken vliegen je weer om de oren in deze speciale aflevering van Oranje Franje. Elie Saab, Dior, Prada: het kwam tijdens de plechtigheid allemaal voorbij. Koningin Máxima koos overigens voor een oudje van Luisa Beccaria, maar of dat nou zo slim was? Josine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, praat je bij over de koninklijk mode van deze week.