Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Neem verantwoordelijkheid voor je vreemdgaan en val ons niet lastig met je krokodillentranen, Danny de Munk!

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

6 reacties

 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Van een vrouw blijf je af. Of ze nou een korte rok aan heeft of een hoofddoek. Kijk naar beneden als je het niet aan kunt. Of blijf thuis. Of doe een zak met ijsklonten in je kruis. Het is niet altijd feest of vernedering. Een vrouw moet je verdienen. Weet je hoe zwaar vrouwen het hebben. Maandelijks, een kind krijgen, voeden, wakker blijven? Opvoeden, dan de overgang en de man???! Wil en zal alleen zijn kwakkie kwijt en daar heeft ie nog plezier aan ook. Waar de vrouw moet gaan voor abortus.
 • Mello Lorier

  2 maanden geleden
  Mooie foto, Angela.
 • Van der Meij

  2 maanden geleden
  "maar ik ben een man hè". Is dat nu net niet het probleem? Daarachter kunnen de mannen zich verschuilen. We zijn nog steeds niet het stadium voorbij van: moet je maar niet zo'n kort rokje dragen, of: had je maar niet 's nachts om 2 uur alleen op straat moeten zijn! Dit geldt natuurlijk niet voor alle mannen, maar er blijven nou eenmaal van die omhooggevallen kerels die menen alles te kunnen uithalen. Maar die leren het dan ook nooit!
 • Grietje Slooten

  2 maanden geleden
  Er zijn belangrijker zaken in de wereld om aan het volk te vertellen dan het seksleven van een over het paard getilde B Ner ...
 • F. Post

  2 maanden geleden
  Weet al ruim 60 jaar dat Gooise matras het niet zo nauw neemt met huwelijkse voorwaarden en snuifje hier of daar. Er is niks veranderd alleen maar meer geworden.