Volledig scherm
Nicolette Kluijver © ANP Kippa

Nicolette Kluijver na twee weken weer online: Digitale detox geslaagd

Nicolette Kluijver is weer online. De 34-jarige presentatrice ging twee weken lang 'mobielloos' door het leven, maar nu de vakantie voorbij is, laat ze ook weer van zich horen op social media.

‘Ik ben weer online’, schrijft de presentatrice op Instagram. ‘Na 14 dagen mobielloos door het leven te gaan ben ik blij er weer te zijn! Digitale detox is geslaagd!’, aldus Nicolette. De blondine vond het heerlijk om alle sociale media even met rust te laten. Die pauze kostte haar overigens wel duizend volgers.

De comeback van Nicolette zorgt tot grote vreugde bij haar fans. ‘Fijn je weer te kunnen volgen!’ schrijven meerdere mensen. Ook vraagt iemand aan haar waarom ze terugkeert op Instagram. ‘Ik vind het leuk!! Maar soms even afkicken van je tel is denk ik ook goed', reageert de presentatrice.

Nicolette kondigde haar detox op 19 april aan. ‘Ik ben verslaafd aan mijn telefoon... de hele dag mails lezen, posten, nieuws checken, Whatsapp, Facebook, Instagram! Mijn kindjes hebben vanaf vandaag vakantie en ik ga de hele vakantie mijn telefoon niet gebruiken.’

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”