Volledig scherm
Nicolette Kluijver © BRUNO PRESS

Nicolette koopt opvallend speeltje, Douwe stelt zich voor als Lientje

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nicolette Kluijver kocht vandaag een speeltje voor haar viervoeter, maar heeft zelf wat vraagtekens bij de vorm van het oranje ding. ‘Voor de hond... dat snap je toch wel?!', grapt ze.

Ook Douwe Bob kon het niet laten om het zogenoemde genderswappingfilter van Snapchat te gebruiken. ‘The name is Lientje... Douwkelientje...’

Na 14 uur slaap is André Hazes jr. weer helemaal klaar om met zijn ouders te spelen. Het gezin kwam gisteren thuis van een zonnige vakantie op Aruba.

Kim-Lian van der Meij heeft vanmiddag het ‘foutse bed ooit’ zien staan op de rommelmarkt. Inclusief spiegels, sierkrullen en gouden details. Maar, zo laat ze haar volgers weten, ‘ik heb hem niet gekocht!’

De moederhormonen van zangeres Anna Speller draaien op volle toeren als ze naar haar dochtertje Maeve kijkt. 

Airen Mylene is weggesmolten bij het zien van de hartverwarmende vader-/zoon-relatie die haar grote liefde Taeke en zoontje Bodhi hebben.

Ruud Gullit heeft zijn zoon Maxim, die hij kreeg met Estelle Cruijff, getrakteerd op een chique etentje ter ere van zijn achttiende verjaardag.

Rockchick Anouk en haar vriend Dominique Schemmekes verschillen nogal in lengte. Voor hem wel handig, aangezien basketbal zijn passie is.

De Amsterdamse kok Freek van Noortwijk heeft een superwild weekend achter de rug nadat hij door zijn vrienden werd gekidnapt. Zijn verloofde Katja Schuurman vraagt zich af hoe hij van zijn, naar alle waarschijnlijkheid totaal uit de hand gelopen, vrijgezellenfeest terugkeert.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.