Volledig scherm
© RTL

Nieuwe coupe voor Wendy en Sanne Vogel stelt bruiloft uit

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Wendy van Dijk trapt vanavond de liveshows van The Voice of Holland weer af en liet voor de gelegenheid Mari van de Ven de schaar in haar blonde lokken zetten.

Volledig scherm
Wendy heeft vanaf heden een pony. © Instagram/ Wendy van Dijk

Fans van actrice Elise Schaap zijn lyrisch over de terugkeer van haar karakter Ruxandra uit de serie Familie Kruys. Ruxandra trok een leren rokje en variant van een kanten gordijn uit de kast.

Actrice Sanne Vogel is inmiddels anderhalf jaar verloofd maar gaat voorlopig niet trouwen. De reden dat ze haar grote liefde Melchior voorlopig niet in zijn trouwpak ziet: het stel spaart voor een droomhuwelijk op een nader te bepalen locatie.

Dave Roelvink heeft, tegen de voorschriften in, een veel te dikke maskerlaag op zijn ogen én wenkbrauwen gesmeerd. Zijn vriendin Julia liet de Roelvinktelg liet hem gewoon ploeteren.

Fred van Leer heeft een tip voor de dames die nog om weekendinspiratie verlegen zitten.

Kae Robin, het vorig jaar geboren dochtertje van meervoudig schaatskampioen Sven Kramer en zijn levenspartner, voormalig tophockeyster Naomi van As, blijkt nu al een gigantische bos haar te hebben.  

Het lukt zangeres Hind Laroussi steeds beter om de VS te veroveren, maar vandaag stond ze liever wat langer onder de douche dan werken aan haar carrière.

The Voice-coach Ali B viel vandaag in slaap tijdens de repetities voor de eerste liveshow waarin twaalf talenten strijden om het goud. Volgens de rapper had zijn vermoeidheid niks te maken met de optredens maar met het vroege opstaan.

Actrice Birgit Schuurman maakt in een Amsterdams zwembad nog even snel een selfie voordat ze in het water plonsde.

Jan Versteegh is maar wat trots op het wel heel erg kleine sneeuwpopje dat hij buiten in de vrieskou boetseerde.

YouTube-visagiste en voormalig Wie is de Mol?-deelnemer Nikkie de Jager heeft weer eens een vlammend make-upje bedacht. 

Actrice Sigrid ten Napel heeft een manier ontdekt om theezakjes met daarop wijze spreuken te gebruiken.

Hoewel oud-realityster Amanda Balk gaat scheiden van haar man Stavros, kan ze nog steeds lachen. Stavros T. zit momenteel achter de tralies, omdat hij betrokken was bij drie wietkwekerijen in Wassenaar. Amanda, die vorig jaar met hem trouwde op het Griekse jetseteiland Mykonos, wist daar niets van.

Donny Roelvink ging vandaag op zijn knieën voor een ietwat voluptueuze brunette. Wie de dame is kwestie is, is onbekend. In elk geval niet Amijé van der Laan, zijn vriendin.

Modemeisje Nikkie Plessen kan vandaag mooie afdrukken maken in de sneeuw.

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit staan vandaag stil bij de verjaardag van hun dochtertje Lola (7). Het stel heeft ook nog de 4-jarige Kiki.

Rik van de Westelaken en Wie is de Mol?-eindredacteur Liz de Kort hadden de grootste lol tijdens de draaidagen in Colombia.

Jim Bakkum blijkt permanent vereeuwigd te zijn op de bovenarm van een vrouwelijke fan.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.