Nieuwe liefde van Jan Terlouw (89): ‘Het is een bijna puberale verliefdheid’

Jan Terlouw is weer helemaal gelukkig in de liefde. Na het verlies van Alexandra, met wie hij 60 jaar getrouwd was, is hij inmiddels verliefd op Annette Mul. Vanavond in College Tour sprak ze over de romance die tussen de twee ontstond. ,,Vanaf de ontmoeting met Jan denk ik dat de mens geen vrijheid van keuze heeft als het om de liefde gaat.”

2 reacties

 • Julius Bruins

  1 jaar geleden
  Kanye West heeft hier ook nog een mooi liedje over gezongen, samen met Jamie Fox volgens mij.
 • THJ Mulder

  1 jaar geleden
  boerenland? boerenleven? hij woont op de Dijkhof. dat is een landgoed..
 1. She Said over #metoo en de val van Harvey Weinstein is een wat droog, maar belangrijk filmdocument
  recensie

  She Said over #metoo en de val van Harvey Weinstein is een wat droog, maar belangrijk filmdocu­ment

  Film kan ook functioneren als tijdsdocument. She Said, over het journalistieke proces dat leidde tot de onthulling van het Harvey Weinstein-schandaal, is geen baanbrekende cinema. Misschien ook omdat het ontstaan van de #metoo-beweging nog zo vers in het geheugen ligt. Maar over twintig jaar zou de film (vanaf donderdag in de bioscoop) zomaar de status van de klassieker All The President’s Men (1976) over de Watergate-affaire kunnen genieten. Al is het maar vanwege het historisch belang.
 2. Het leven van Emily Brontë, een culinaire thriller en wéér een Pinocchio: zijn deze films de moeite waard?
  recensies

  Het leven van Emily Brontë, een culinaire thriller en wéér een Pinocchio: zijn deze films de moeite waard?

  Onze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Naast de eerder verschenen recensie van She Said over het Harvey Weinstein-schandaal, verschijnen morgen in de bioscoop ook het kostuumdrama Emily of Wuthering Heights-schrijfster Emily Brontë, een grimmige versie van het klassieke sprookje Pinocchio en de culinaire thriller The Menu.