Volledig scherm
© Brian Bowen Smith/FOX

Nieuwe versie 90210 één dag na Amerika al in Nederland te zien

Nog maar een paar weekjes geduld en dan is de iconische serie Beverly Hills, 90210 terug met nieuwe afleveringen. Goed nieuws voor Nederlandse fans: Donna, Brenda, Kelly, Brandon en alle anderen zijn nog geen vierentwintig uur na de uitzending in Amerika al te zien bij FOX.

De originele reeks liep tussen 1990 en 2000 en maakte van acteurs als Tori Spelling, Jason Priestley en Shannen Doherty in één klap wereldsterren. Bijna twintig jaar na het einde komen er nu dus nieuwe afleveringen, maar wel met een twist. BH90210 is namelijk geen vervolg op de serie: de acteurs spelen uitvergrote versies van zichzelf. Het verhaal is dat de acteurs samenkomen om 'hun’ Beverly Hills, 90210 weer nieuw leven in te blazen, dat verhaal krijgen we vervolgens te zien. Om het concept nog ingewikkelder te maken, spelen ze óók af en toe hun bekende personages van weleer. 

Om zelf te ontdekken wat de makers er van gebrouwen hebben kan je vanaf donderdag 8 augustus terecht op FOX. Om 21.00 uur is daar iedere week een nieuwe aflevering te zien.