Volledig scherm
© Brian Bowen Smith/FOX

Nieuwe versie 90210 één dag na Amerika al in Nederland te zien

Nog maar een paar weekjes geduld en dan is de iconische serie Beverly Hills, 90210 terug met nieuwe afleveringen. Goed nieuws voor Nederlandse fans: Donna, Brenda, Kelly, Brandon en alle anderen zijn nog geen vierentwintig uur na de uitzending in Amerika al te zien bij FOX.

De originele reeks liep tussen 1990 en 2000 en maakte van acteurs als Tori Spelling, Jason Priestley en Shannen Doherty in één klap wereldsterren. Bijna twintig jaar na het einde komen er nu dus nieuwe afleveringen, maar wel met een twist. BH90210 is namelijk geen vervolg op de serie: de acteurs spelen uitvergrote versies van zichzelf. Het verhaal is dat de acteurs samenkomen om 'hun’ Beverly Hills, 90210 weer nieuw leven in te blazen, dat verhaal krijgen we vervolgens te zien. Om het concept nog ingewikkelder te maken, spelen ze óók af en toe hun bekende personages van weleer. 

Om zelf te ontdekken wat de makers er van gebrouwen hebben kan je vanaf donderdag 8 augustus terecht op FOX. Om 21.00 uur is daar iedere week een nieuwe aflevering te zien.

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.