Nikkie de Jager in een van haar video's.
Volledig scherm
Nikkie de Jager in een van haar video's. © YouTube NikkieTutorials

Nikkie de Jager belooft Hongaarse Tristan (18) 10.000 dollar voor geslachtsoperatie

YouTube-ster Nikkie de Jager belooft haar Hongaarse fan Tristan Taranyi (18) uit eigen zak 10.000 dollar (ruim 8400 euro) te schenken, zodat de jonge transgender vrouw haar geslachtsoperatie kan betalen.

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Nikkie straalt in jurk met kleuren van transgendervlag: ‘Het is een droom’
  foto's / update

  Nikkie straalt in jurk met kleuren van transgen­der­vlag: ‘Het is een droom’

  Songfestivalpresentatoren Nikkie de Jager, Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit hebben de outfits gepresenteerd die ze morgenavond dragen tijdens de tweede halve finale. Rombley kiest voor een knalgroene jurk, terwijl Chantal een blauw exemplaar met een hoge split draagt. Jan gaat voor een blauw pak en Nikkie voor een eyecatcher-ensemble vol diamantjes waarin de kleuren van de transgendervlag zijn verwerkt.