De Tour de France en de Vuelta blijven zeker tot en met 2025 te zien bij de NOS.
Volledig scherm
De Tour de France en de Vuelta blijven zeker tot en met 2025 te zien bij de NOS. © ANP Kippa

NOS haalt uitzendrechten Tour de France en Vuelta opnieuw binnen

De Tour de France en de Vuelta blijven zeker tot en met 2025 te zien bij de NOS. De publieke omroep meldt dat de uitzendrechten voor beide wielerrondes zijn verlengd.

De uitzendrechten voor de Tour de France liepen tot 2023. Die voor de Vuelta tot dit jaar. De NOS heeft het contract met organisator ASO via de European Broadcasting Union, een samenwerkingsverband van Europese omroepen, weten te verlengen.

De NOS heeft liverechten om verslag te doen van de sportevenementen op televisie, radio, website en sociale media. Hoeveel de NOS ASO heeft betaald voor de uitzendrechten, wil een woordvoerder niet kwijt. "Wij mogen geen uitspraken doen over de inhoud van het contract", aldus de NOS.

  1. Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

    Steven uit Epe na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

    Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Steven uit Epe zit na de uitzending van zondag, waarin te zien was hoe boerin Annemiek hem wegstuurde, met een ontplofte mailbox. Hij kreeg zo veel berichten van kijkers, dat hij ze nog niet allemaal heeft kunnen lezen. Volgens de redactie van de boerendatingshow gaat het om ‘lieve berichtjes’ die Steven via de mail en social media ontvangt en is hij totaal overdonderd.