Joep de Mol van Nederland viert de 3-1 tijdens de wedstrijd tegen Canada op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
Joep de Mol van Nederland viert de 3-1 tijdens de wedstrijd tegen Canada op de Olympische Spelen. © ANP

NOS: Mannenhockey uitzenden was een journalistieke afweging

De NOS heeft vanmiddag de olympische wedstrijd van de Oranje hockeymannen uitgezonden, in plaats van de match van de Oranje voetbalvrouwen. De omroep koos daarvoor omdat de plaatsing van de hockeymannen in de volgende ronde nog niet zeker is. Dat de Oranje Leeuwinnen in de volgende ronde komen, is wel vrijwel zeker.

3 reacties

 • Rudi Duvivier

  2 maanden geleden
  Bij het EK voetbal werden er wel 2 wedstrijden op 2 verschillende zenders uitgezonden. Dus nu hadden ze ook wel 2 zenders kunnen gebruiken.
 • marco vissers

  2 maanden geleden
  Absurd van de NOS . Dat ze sowieso maar 1 kanaal hebben . Hun afweging slaat nergens op. Balen dat de dames niet gezien konden worden.
 • Eric Walch

  2 maanden geleden
  Ik heb niet gekeken, maar dit kijkt me een terechte keuze. In de uitslag van de uitgezonden wedstrijd lag meer spanning.
 1. Nieuwe serie Dylan Haegens week later op YouTube

  Nieuwe serie Dylan Haegens week later op YouTube

  De nieuwe serie van youtuber Dylan Haegens (28) is vanaf volgende week te zien. Wacht ff zou eigenlijk al vanaf 29 september te zien zijn op YouTube, maar de startdatum is opgeschoven. De serie is vanaf 6 oktober te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl. Haegens en zijn verloofde Marit Brugman (31) hebben voor KRO-NCRV gewerkt aan een serie over psychische problemen. Met Wacht ff maken zij psychische klachten bespreekbaar.