Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Nu Maxime Meiland sorry heeft gezegd, kunnen we weer negeren waar de boycot écht om draait

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • E. Boxtel

  2 maanden geleden
  Het is te belachelijk voor woorden dat een dochter wordt afgerekend op uitspraken (ook nog es uit de context getrokken!) van haar moeder. In wat voor cultuur is Nederland in hemelsnaam beland ? En los daarvan: een feministische mening mag je blijkbaar ook niet meer hebben in ons landje. Of is het alleen in de linkse randstad het geval ? Hebben wij vrouwen al die jaren voor niets gestreden? Of hebben wij vrouwen het altijd verkeerd gezien en is leven onder een sluier echt geweldig?
 • awraham Meyers

  2 maanden geleden
  ‘Ik heb respect voor iedereen, ongeacht afkomst en geloof’, is een dooddoener waar ik onpasselijk van word. In de eerste plaats ken ik niet 'iedereen' en bovendien zou ik dan bijvoorbeeld respect moeten opbrengen voor mensen die geloven - er van overtuigd zijn - dat zij iemand die een ander geloof aanhangt de hersens mogen inslaan. En moet ik respect opbrengen voor iedereen die gelooft dat er minderwaardige rassen zijn?
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Sina Hogeboom , Ik heb mijn moeder zeer lief . Maar als ze dergelijke dingen zou zeggen , zou ik daar niet achter staan . Mijn moeder heeft mij geleerd zelf te denken en kritisch te zijn .dat mag zij tegen mij en ik tegen haar zijn als het zo uitkomt . Dat heet gelijkheid .
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Waarom afrekenen op iemand die niks heeft gezegd.Maxime is geen Erica!Ik vind het een soort vervolging van mensen omdat ze een uitspraak doen,vreemd!Wordt steeds gekker,je wordt bang als je mensen in die kledij tegenkomt.
 • Auke de Jager

  2 maanden geleden
  Super verwoord stelletje slapjanussen zijn het, die Derksen ook, grote mond over alles en iedereen en ondertussen de hypocrisie zelf!