Volledig scherm
Olcay Gulsen en Ruud de Wild © Instagram Ruud de Wild

Olcay en Ruud de Wild alweer uit elkaar: Ik heb tijd nodig na overlijden ex James Harris

UPDATERuud de Wild en Olcay Gulsen zijn alweer uit elkaar. De relatie is na vier maanden plotseling gestrand, zo heeft de NPO-dj bekendgemaakt via Instagram.

‘Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas’, schrijft De Wild bij een foto van hem en Olcay. ‘Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant.’

Overlijden

Olcay wil haar gedachten op orde krijgen na het overlijden van haar goede vriend en ex James Harris. ,,Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken”, zei Olcay in RTL Boulevard. ,Ik merkte dat ik tijd voor mezelf nodig heb om mijn gedachten op een rijtje te krijgen.”

Eerder deze week schreef Olcay op Instagram over het overlijden van haar ex. ‘Mijn eerste liefde, James Harris. Mijn hart ligt in duigen. Je bent te snel heengegaan en je zal worden gemist. Een geweldige, kleurrijke man. Geen boek of film kan jouw verhaal vertellen. LEGENDE.’

Bloeien

De liefde tussen Ruud en Olcay leek onlangs juist nog volop te bloeien. Vorige week gingen ze nog samen naar Kroatië en vorige maand was het stel, dat in maart bekendmaakte een setje te zijn, een weekendje naar Rome vanwege de vijftigste verjaardag van Ruud.