Volledig scherm
Ruud en Olcay tijdens een liefdestripje in Rome. © Instagram/Olcay

Olcay Gulsen: Met Ruud ging seks vanzelf

Hun seksleven is niet de reden dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild uit elkaar zijn. Toen Gulsen nog ‘superverliefd’ op de dj was, gingen de momenten tussen de lakens ‘als vanzelf’, verklapt ze aan maandblad LINDA.

De voormalig Supertrash-eigenaresse had met haar ex Frans Ghazi weinig zin in intimiteit, geeft ze toe. ,,Het was waarschijnlijk al een teken dat we meer vrienden waren dan geliefden. Met Ruud is alles anders’', liet ze het blad weten toen ze nog met De Wild samen was.

Gulsen waardeerde het dat de radiomaker regelmatig zei dat hij van haar hield. ,,Dan gaat seks vanzelf. Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven. We raken niet uitgepraat.’' Ook vond de fashionista het fijn dat hij ouder is. ,,Geen poespas van hoeveel tijd je tussen een berichtje moet laten. Ik heb drie serieuze relaties gehad, maar dit nog nooit meegemaakt.’'

Ruud de Wild maakte op 7 juni bekend dat zijn relatie met Gulsen na vier maanden was gestrand. ,,Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant’', verklaarde hij.

Olcay gaf aan tijd nodig te hebben nadat haar goede vriend en ex James Harris onlangs overleed. Ze wil nu haar gedachten op een rijtje krijgen.