Olcay neemt afscheid van haar eerste grote liefde

Presentatrice Olcay Gulsen heeft in Londen afscheid genomen van haar eerste grote liefde James Harris. De 38-jarige voormalig modeontwerpster deelt daarvan een foto op haar Instagramaccount. Ze schrijft: ,,Het is moeilijk om afscheid te nemen. Ik zal de herinneringen altijd bij mij dragen.”

Afgelopen week maakte Olcay bekend dat haar ex James Harris was overleden. Ze plaatste een berichtje: ,,Mijn eerste grote liefde James Harris. Mijn hart ligt in stukjes. Veel te snel is hij heengegaan en je zal worden gemist. Een geweldige, kleurrijke man. Geen boek of film kan jouw verhaal vertellen. LEGENDE.’” Donderdag plaatste Olcay nog een foto van James. ,,Ik hou van je en zal je altijd in mijn hart bij me dragen.”

Niet veel later liep ook de relatie van Olcay met radio-dj Ruud de Wild op de klippen. Het stel was pas vier maanden bij elkaar, maar door het overlijden van James had de Brabantse tijd voor zichzelf nodig. ,,Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken”, zei Olcay in RTL Boulevard. ,,Ik merkte dat ik tijd voor mezelf nodig heb om mijn gedachten op een rijtje te krijgen.” 

Volledig scherm
© BRUNO PRESS