OM dagvaardt Glennis Grace voor geweldpleging en mishandeling

Met videoZangeres Glennis Grace staat op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie dagvaardt de 43-jarige zangeres op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in Amsterdam. De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo aan de Westerstraat op 12 februari.

3 reacties

 • jos zoet

  1 maand geleden
  Wie bekendheid heeft moet zeker ook op de blaren zitten..
 • Frank Bruggeman

  1 maand geleden
  Glenda B. a.k.a. Glennis G. Weinig Grace grazieus aan. Iedere onbekende was al lang gestraft. Als ze nu maar geen strafvermindering krijgt i.v.m. alle media-ophef die ze over zich heen heeft gehad. Want daar houden ze bij een onbekende ook geen rekening mee.
 • Auke de Jager

  1 maand geleden
  1 jaar cel
 1. Cameron Diaz is terug van acteerpensioen: vijf redenen waarom dat goed nieuws is

  Cameron Diaz is terug van acteerpen­si­oen: vijf redenen waarom dat goed nieuws is

  Hoewel Cameron Diaz in 2014 aangaf klaar te zijn met Hollywood en acteren, kunnen we de goedlachse blonde actrice over een tijdje weer bewonderen in een Netflix-film met de toepasselijke titel Back in action. En dat is goed nieuws omdat Diaz zich heeft bewezen als een veelzijdig actrice die veel meer is dan dat blondje met de spermakuif uit de film There's something about Mary. Deze top 5 frist je geheugen op wat betreft het acteertalent van de inmiddels 49-jarige.