Job Knoester bij Vandaag Inside
Volledig scherm
Job Knoester bij Vandaag Inside © Vandaag Inside

Onderzoek Derksen verbaast advocaat Knoester: ‘OM gaat mee met onderbuik van Nederland’

Dat het Openbaar Ministerie (OM) de uitspraken van Johan Derksen gaat onderzoeken, verbaast strafadvocaat Job Knoester. ,,Het OM doet iets wat ze niet moet doen: meegaan met de onderbuik van Nederland”, zegt de advocaat die regelmatig als gast aan tafel zit bij het programma.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Johan Derksen gaat excuses maken, maar justitie gaat zijn uitspraken over misbruik wel onderzoeken
  Update

  Johan Derksen gaat excuses maken, maar justitie gaat zijn uitspraken over misbruik wel onderzoe­ken

  Het Openbaar Ministerie gaat de beweringen van Johan Derksen onderzoeken en roept betrokkenen op hun verhaal te doen. Derksen zei dinsdag in Vandaag inside dat hij ergens begin jaren zeventig een bewusteloze, dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd - een dag later zwakte hij dat verhaal weer af. Derksen zelf spreekt van ‘een jeugdzonde’. Hoewel de presentator eerder weigerde sorry te zeggen, maakt Talpa bekend dat Derksen vanavond wél zijn excuses zal aanbieden.