Volledig scherm
Expeditie Robinson. © ANP Kippa

Ook onbekende Nederlanders in Expeditie Robinson

Voor het eerst sinds 2009 doen in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer onbekende Nederlanders mee. In totaal mogen vier 'onbekenden' hun opwachting maken naast de gebruikelijke groep BN'ers. Dat maakte presentator Dennis Weening maandagavond bekend in RTL Boulevard.

,,De bekende Nederlanders zijn zeker niet op. We zijn ooit begonnen met BN'ers en dat vonden heel veel mensen jammer", aldus Dennis, die hoopt dat de ernstig zieke Nicolette Kluijver op tijd hersteld is om met hem het survivalprogramma te presenteren. 

Mensen die mee willen doen, kunnen zich via de site van de show aanmelden. Wel moeten ze een video van zichzelf insturen. Diegenen die de meeste likes krijgen, gaan naar een speciaal selectieweekend waar hun allerlei survivalopdrachten staan te wachten. Daar worden uiteindelijk de vier deelnemers gekozen.

Volledig scherm
2014-08-21 12:30:06 AMSTERDAM - Het presentatie duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening tijdens de presentatie van de deelnemers aan de vijftiende editie van het RTL5 survivalprogramma Expeditie Robinson. ANP KIPPA REMKO DE WAAL © ANP

Welke BN'ers er dit jaar meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.