Esther Vered, David Vered, Angel Carter, Nick Carter en Aaron Carter
Volledig scherm
Esther Vered, David Vered, Angel Carter, Nick Carter en Aaron Carter © WireImage for YMI Jeanswear International

Oorlog tussen 'Backstreet Boy' Nick Carter en broer Aaron: 'Ik heb mensen die jou pijn komen doen’

Na Nick Carter heeft ook Angel een omgangsverbod tegen haar broer Aaron weten te bemachtigen. De rechter in Los Angeles oordeelde dat Aaron 100 meter uit de buurt van zijn tweelingzus moet blijven.

Nick vroeg afgelopen maandag een omgangsverbod aan nadat hij en zijn gezin met de dood zouden zijn bedreigd door Aaron. Zus Angel volgde het voorbeeld van de Backstreet Boy en diende vrijdag ook een aanvraag in. Deze werd een dag later toegekend.

Vuurwapens

In rechtbankpapieren in handen van TMZ staat dat Aaron begin deze maand zijn zus telefonisch heeft bedreigd. “Ik heb mensen die jou pijn komen doen”, zou Aaron gezegd hebben. Aangezien de zanger meerdere vuurwapens bezit, vreest Angel voor haar leven. Ook zou Aaron aan de telefoon hebben toegegeven dat hij vroeger een schildpad heeft gemarteld door het beestje in brand te steken.

Aaron ontkent ondertussen alle aantijgingen. Hij zegt nooit een familielid met de dood bedreigd te hebben. Sterker nog: het enige dat hij wil is met rust gelaten worden. Dat maakte de zanger ook duidelijk op Twitter. Naast die tweets, beschuldigde Aaron een aantal familieleden, waaronder Nick, deze week overigens ook van seksueel misbruik en mishandeling op het sociale medium. 

Verder zei hij helemaal niet schizofreen of bipolair te zijn. Zus Angel claimde eerder dat Aaron telefonisch tegen haar had gezegd dat hij was gediagnosticeerd met de mentale aandoeningen.