Defqon.1, het grootste dance-evenement van Nederland kreeg dit jaar een online-editie, Defqon.1 at Home. Dat maakte Q-dance, de organisator van het populaire hardstyle-evenement bekend. Vanwege de coronacrisis is het reguliere festival van dit jaar uitgesteld naar 2021.
Volledig scherm
Defqon.1, het grootste dance-evenement van Nederland kreeg dit jaar een online-editie, Defqon.1 at Home. Dat maakte Q-dance, de organisator van het populaire hardstyle-evenement bekend. Vanwege de coronacrisis is het reguliere festival van dit jaar uitgesteld naar 2021. © ANP

Organisator Defqon 1. Biddinghuizen schrapt 40 procent banen

Festivalorganisator ID&T gaat 40 procent van de arbeidsplaatsen schrappen als gevolg van de coronacrisis. De organisatie van onder meer festival Defqon. 1 in Biddinghuizen maakt vandaag in een persbericht bekend dat het personeel is ingelicht over het voornemen van een ingrijpende reorganisatie.

  1. Gouden Kalf-winnaar Buladó hit in bioscopen: bijna 28.000 bezoekers

    Gouden Kalf-win­naar Buladó hit in bioscopen: bijna 28.000 bezoekers

    De film Buladó, die begin oktober werd bekroond met een Gouden Kalf voor beste film, is een hit in de Nederlandse bioscopen. De magisch-realistische film met in de hoofdrol acteur Everon Jackson Hooi, heeft volgens producent Keplerfilm en distributeur Gusto deze maand bijna 28.000 bezoekers getrokken. Dit is een prestatie in coronatijd; sommige kleine bioscopen zijn dicht en de theaters die wel open zijn, mogen niet meer dan dertig bezoekers per zaal ontvangen.