Volledig scherm
Özcan Akyol. © ANP

Özcan Akyol knipt lokken van BN'ers in nieuw programma

Özcan ‘Eus’ Akyol interviewt bekende gasten in zijn nieuwe programma terwijl ze in de kappersstoel zitten. De presentator knipt en trimt de BN’ers zelf terwijl hij met ze kletst. Onder anderen Loretta Schrijver, Cornald Maas, Jan Slagter en Ronald de Boer laten zich in De geknipte gast onder handen nemen, heeft BNNVara vandaag bekendgemaakt.

De gasten komen langs bij Eus voorafgaand aan een belangrijk evenement. Terwijl de presentator met schaar en trimmer bezig is, praat hij met hen over hun werk en privéleven.

De klanten van Eus’ kapperszaak kunnen naast een knip -of trimbeurt ook rollers laten inzetten, zich laten scheren of hun wenkbrauwen door middel van threading laten bijwerken. Ze hoeven niet met klamme handen de kappersstoel in te stappen, de presentator is het kappersvak niet vreemd. ,,In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd.”

Het vijftien minuten durende programma is vanaf 4 februari vijftien weken lang te zien op NPO 2.

  1. Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster AirBnB ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    Imanuelle Grives werd betrapt door verhuur­ster AirBnB ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    De voor drugshandel veroordeelde actrice Imanuelle Grives werd opgepakt op Tomorrowland omdat ze is betrapt door de verhuurster van het huis waar ze bivakkeerde. Dat claimt de 34-jarige actrice in een interview met de Volkskrant. ‘Die vrouw was door mijn spullen gegaan, had daar drugs gezien en gedacht: dit zijn vast dealers', aldus Grives. Uit de verklaring die justitie voorlas tijdens de rechtszaak, bleek dat de verhuurster ‘open en bloot bergjes wit poeder en pillen zag, plus envelopjes en bladen met bedragen'.