Volledig scherm
Paay en de makelaar poseren voor het te koop-bord. © De Huizenbemiddelaar

Patricia Paay zet woning op vakantiepark voor kleine drie ton te koop

Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar hebben hun woning op het Parc Patersven in het Brabantse Wernhout te koop gezet. De 69-jarige diva trok er twee jaar geleden vlak na haar huwelijk met haar 39 jaar jongere man in. 

De royale vrijstaande woning staat op een perceel van  ca. 340 m2, heeft twee slaapkamers en een grote achtertuin met prieel en bijpassende berging, zo is op de site van de makelaar te lezen. Vanaf een luttele 275.000 euro kan er op het pand geboden worden. 

Dat Paay en Hinfelaar een verhuizing in gang zetten, is opmerkelijk. Eerder liet de diva weten dat ze juist in Parc Patersven haar oude dag wilde slijten. ,,Het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik even zitten’’, stelde ze. 

Het voormalig recreatiegebied wordt momenteel verbouwd tot woonwijk. Uit de verkooptekst blijkt dan ook dat permanente bewoning is toegestaan. ,,Hier staan luxe bakstenen huizen in een rustige omgeving’’, legt makelaar Lucas van Beek uit. Volgens hem is er veel animo voor Paays optrekje. ,,Vooral via Facebook stromen de reacties nu binnen. Ik weet nog niet welke ik serieus moet nemen. Daar ga ik maandag even rustig voor zitten.” 

Volgens Van Beek heeft Paay er fijn en rustig gewoond, maar wil ze vanwege haar carrière terug naar een meer centrale plek in het land. De mediapersoonlijkheid koos de afgelopen tijd bewust voor radiostilte nadat er een seksfilmpje van haar uitlekte. „Ik voel me sterk en voor mij heb ik het gewoon maar achter me gegooid. Ik ben natuurlijk Rotterdams en wij kunnen dat. Mouwtjes opstropen en doorgaan, niet zeuren’’, zei ze twee dagen geleden in de talkshow van Margriet van der Linden.