Volledig scherm
PREMIUM
Patty Brard © ANP Kippa

Patty: ‘Liefst schoon ik heel het internet op om geen oude foto’s te zien’

InterviewPatty Brard is ‘hot’. Ze zat vorige week achter de desk bij 6 Inside, vloog naar Bangkok voor de opnamen van Expeditie Schoonmoeder en is vanaf deze week te zien als presentatrice van Hotter Than My Daughter.

Ze heeft er net een paar dagen Bangkok op zitten. Patty Brard (63) begon in Thailand met een korte vakantie om zich daar deze week voluit te richten op de opnamen van een nieuw programma: Expeditie Schoonmoeder.

,,Ik ga hier op een exotisch eiland aan de slag met mannen en vrouwen die een moeizame relatie hebben met hun schoonmoeder. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen, familie en anderen. Alleen zij met mij op een eiland. Kijken of het dan écht zo slecht gesteld is met hun relatie”, aldus Brard. ,,Dat kán bijna niet.”

Niet zonder trots vertelt Patty Brard dat TLC, de zender waar Expeditie Schoonmoeder in juni wordt uitgezonden, ‘bij de kijkers een onderzoekje heeft gedaan’. ,,Wie het programma het best kan presenteren.”

Lees door onder de foto.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’