Prinses Amalia over Antillen-reis: ‘Heel intensief, maar dat had mijn vader al gezegd’

met videoNiet per regeringsvliegtuig, maar met het marineschip Zr.Ms. Holland reizen de Oranjes van Aruba naar Curaçao op hun rondreis over de Antillen. Voor het eerst horen we prinses Amalia over haar vuurdoop op de eilanden.

6 reacties

 • Ada Schouten

  2 maanden geleden
  Wow, wat zit Amalia's haar leuk!!!
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Nou ja je moet er wat voor over hebben voor dat mega bedrag wat je dan ontvangt wat een ander in een heel leven nog niet krijgt per maand.Mag het dan intensief zijn?
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Heel intensief....zie je alleen maar hossen ..springen.. niks werkbezoek..en het enige werk zal bestaan uit schenkbeloftes doen .
 • M.M. Bonder

  2 maanden geleden
  @Robbert Scholten: spreek vooral voor jezelf. Verschillende mensen, verschillende meningen.
 • Marjan van Rutten

  2 maanden geleden
  Sinds 2010 bestaan de Nederlandse Antillen niet meer. Aruba, Curaçao en Sint-Maarten zijn vanaf dat moment landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire, Sint Eustatius en Saba krijgen de status 'bijzondere gemeenten' van Nederland. De zes eilanden staan samen bekend als het Caribisch deel van het Koninkrijk.
 1. Slachtoffers The Voice noemen totale radiostilte ITV ‘pijnlijk’, producent belooft ‘update zodra het kan’
  update

  Slachtof­fers The Voice noemen totale radiostil­te ITV ‘pijnlijk’, producent belooft ‘update zodra het kan’

  De slachtoffers van The Voice die worden vertegenwoordigd door advocaat Sébas Diekstra hebben felle kritiek op producent ITV en de radiostilte rond het onderzoek naar de misstanden bij de RTL-talentenjacht. Het onderzoek naar de misstanden, dat ITV heeft uitbesteed aan het bureau Van Doorne, duurt inmiddels meer dan veertien maanden. De producent belooft ‘een update zodra dat kan’.