Prinses Amalia over Antillen-reis: ‘Heel intensief, maar dat had mijn vader al gezegd’

met videoNiet per regeringsvliegtuig, maar met het marineschip Zr.Ms. Holland reizen de Oranjes van Aruba naar Curaçao op hun rondreis over de Antillen. Voor het eerst horen we prinses Amalia over haar vuurdoop op de eilanden.

6 reacties

 • Ada Schouten

  2 maanden geleden
  Wow, wat zit Amalia's haar leuk!!!
 • Sina Hogeboom

  2 maanden geleden
  Nou ja je moet er wat voor over hebben voor dat mega bedrag wat je dan ontvangt wat een ander in een heel leven nog niet krijgt per maand.Mag het dan intensief zijn?
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Heel intensief....zie je alleen maar hossen ..springen.. niks werkbezoek..en het enige werk zal bestaan uit schenkbeloftes doen .
 • M.M. Bonder

  2 maanden geleden
  @Robbert Scholten: spreek vooral voor jezelf. Verschillende mensen, verschillende meningen.
 • Marjan van Rutten

  2 maanden geleden
  Sinds 2010 bestaan de Nederlandse Antillen niet meer. Aruba, Curaçao en Sint-Maarten zijn vanaf dat moment landen binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire, Sint Eustatius en Saba krijgen de status 'bijzondere gemeenten' van Nederland. De zes eilanden staan samen bekend als het Caribisch deel van het Koninkrijk.
 1. Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’
  khalid & sophie

  Stop Pesten Nu reageert op interview Tom Egbers: ‘Misbruikt macht om jonge collega trap na te geven’

  De stichting tegen pesten is verbaasd over het interview dat Tom Egbers vrijdagavond heeft gegeven in de talkshow Khalid & Sophie. De in opspraak geraakte presentator nam op eigen initiatief contact op met het programma om zijn kant van het verhaal te vertellen. Maar daarbij kroop hij te veel in de slachtofferol, zegt Patricia Bolwerk van Stichting Stop Pesten Nu. ,,Dit is herkenbaar gedrag van een pestkop die betrapt is.”