Volledig scherm
© EPA

Publiekslieveling Susan Boyle verliest finale America's Got Talent

videoDe Schotse zangeres Susan Boyle is uitgeschakeld in de finale van America's Got Talent. Ook een andere oude bekende uit Britain's Got Talent, Paul Potts, zat niet bij de laatste vijf.

In America's Got Talent: The Champions gingen vijftig deelnemers uit Got Talent-edities van over de hele wereld met elkaar de strijd aan. Ze moesten Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum en Howie Mandel overtuigen van hun kunnen. De Canadese YouTuber Shin Lim die goed is in goocheltrucs, lukte dat het beste. Hij won The Champions-editie nadat hij eerder al de reguliere Amerikaanse versie van de talentenshow had gewonnen.

De 57-jarige Boyle kwam in 2009 wereldwijd in de schijnwerpers te staan met haar versie van I Dreamed a Dream uit de musical Les Misérables. Ze eindigde toen als tweede in Britain's Got Talent, verkocht vervolgens miljoenen albums en sleepte twee Grammy-nominaties in de wacht. Boyle brengt in mei een nieuw studioalbum uit: Ten.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.