R. Kelly.
Volledig scherm
R. Kelly. © AFP

R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel voor seks: belangrijke spil in ronselen meisjes

Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank schuldig bevonden aan mensenhandel. Hij heeft decennialang vrouwen en minderjarige meisjes gerekruteerd voor seks. Hij werd veroordeeld voor negen federale misdrijven waaronder afpersing, seksuele misdrijven, mensenhandel, belemmering van de rechtsgang en ontvoering.

 1. Bijna 2 miljoen kijkers zien showbizzkoppel los van elkaar ontmaskerd worden: ‘Zijn gewoon gaan carpoolen’
  the masked singer

  Bijna 2 miljoen kijkers zien showbizz­kop­pel los van elkaar ontmaskerd worden: ‘Zijn gewoon gaan carpoolen’

  Daar waar de kijkers van The masked singer allang dachten te weten wie er in het pak van de krab verstopt zat, hadden de juryleden toch nog een extra aflevering nodig. Bijna 2 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe het jurypanel bijna unaniem raadde wie het rode zeedier was - een persoon die waarschijnlijk dezelfde avond nog met een andere deelnemer in bed lag.
 2. Ondanks alle kritiek is Spaanse koning Felipe toch bij WK in Qatar, andere vorsten en prinsen (nog) niet
  PREMIUM

  Ondanks alle kritiek is Spaanse koning Felipe toch bij WK in Qatar, andere vorsten en prinsen (nog) niet

  Het duel tussen Spanje en Costa Rica is voorlopig de enige wedstrijd op het WK voetbal met koninklijke steun op de tribune in Qatar. Koning Willem-Alexander blijft (nog) op het paleis, maar zijn Spaanse collega Felipe is wel naar het emiraat afgereisd. Waarom doet hij dat? Welke gekroonde hoofden houden de deur op een kier? En voor welk dilemma staat de Britse prins William?