Volledig scherm
PREMIUM
What If (Netflix) © Netflix

Renee Zellweger staat vooral voor gek in What/If

Niet alles wat Netflix aanbiedt is de moeite waard. Neem de dramaserie What/If waarmee de abonneezender zijn kijkers bijna dagelijks stalkt met trailers en ronkende persberichten. De serie blijkt een goedkope imitatie van de speelfilm Indecent Proposal (1993), waarin een miljardair (Robert Redford) een jong stel een miljoen dollar aanbiedt om een nacht met de vrouw (Demi Moore) door te brengen.

In What/If gebeurt iets soortgelijks. Deze keer is het rijke zakenvrouw (Renee Zellweger) die een bijna failliet paar verleidt om voor een investering van 80 miljoen (inflatie!) in hun bedrijf de aantrekkelijke echtgenoot een nacht te bezitten. Weinig origineel dus, maar de uitwerking is helemaal rampzalig. Personages die geen moment geloofwaardig worden, totaal overbodige zijpaden en de vrijwel onherkenbare en graatmagere Zellweger die vooral voor gek staat.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.