Volledig scherm
© EPA

Robbie Williams en zijn vrouw verwelkomen ‘verrassingskindje’ Beau

Robbie Williams (46) en zijn vrouw Ayda Field (40) zijn voor de vierde keer ouders geworden. Het stel verraste hun fans vandaag op Valentijnsdag met het onverwachte bericht dat Beau Benedict Enthoven is toegevoegd aan de familie Williams. Het jongetje werd ter wereld gebracht door een draagmoeder.

Volgens Field zijn zij en Robbie de biologische ouders van Beau. Dat houdt in dat een met zaad van Robbie bevruchte eicel van Ayda is geïmplanteerd in de baarmoeder van de draagmoeder, die door Field ‘een ongelofelijke vrouw ‘ wordt genoemd. Om wie het gaat, is onbekend. 

,,We zijn ontzettend dankbaar om onze gezonde zoon in onze armen te hebben en nu officieel compleet te zijn’’, schrijft actrice Ayda Field bij een foto van de voetjes van haar vier kinderen.

Colette Josephine (Coco) kwam in 2018 ter wereld. Theodora (7) en Charlton (5) werden door Ayda gebaard. Beau's derde naam Enthoven is naar alle waarschijnlijkheid een verwijzing naar David Enthoven, Williams voormalige manager die in 2016 op 72-jarige leeftijd overleed.