Volledig scherm
Ruben Nicolai en Tijl Beckand © RTL

Ruben Nicolai en Tijl Beckand nieuwe captains Wie ben ik?

Ruben Nicolai en Tijl Beckand zijn de nieuwe teamcaptains van het RTL 4-programma Wie ben ik?. De twee presentatoren kennen elkaar van De Lama's en werken nu allebei voor RTL. Dat meldt Boulevard.

De twee cabaretiers reageren op een filmpje op de bekendmaking. ,,Patty Brard, Gerard Joling, move over, want wij zijn de nieuwe teamcaptains. Voor zo lang het duurt", zegt Nicolai. ,,Het bevalt goed. Het is een heel leuk spelletje en je gaat er helemaal in op."

Het format stamt al uit 1990 en werd toen ook al door RTL uitgezonden. In 2008 kwam het spelletje terug op de bij SBS 6. In 2013 keerde de spelshow terug bij RTL4 en sindsdien zijn er verschillende captains de revue gepasseerd. Zo zaten Paul de Leeuw en Jandino  Asporaat in het ene team en Gordon en Richard Groenendijk in het andere. Vorig jaar kwam Wie ben ik? wederom terug op de televisie. Ditmaal met Najib Amhali en Asporaat als leiders. 

  1. Waylon kiest zelf voor Eurovisie-liedje wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon kiest zelf voor Eu­ro­vi­sie-lied­je wegens wegstemmen Voice-kanon Kimberly

    Waylon heeft vanavond in De Wereld Draait Door een opmerkelijke uitspraak gedaan. De zanger laat mensen bewust niet stemmen op zijn vijf potentiële Songfestivalnummers. De reden? ,,In eerste instantie was het de bedoeling om hier de keuze te laten vallen, om de mensen een beetje mee te laten werken. Maar toen hadden we het debacle bij The Voice en het stemmen van het Nederlandse publiek. Ik dacht: laat ik dat maar voorkomen."